Det leverer vi

- plan i jeres uddannelse

Uddannelseschefen.dk

Vi kan hjælpe jer med at få plan i jeres uddannelser - og med at få tilrettelagt de rigtige uddannelser for medarbejdere og ledere i den rette kvalitet til den rigtige pris.

 

Vores leverencer er delt op i fire typer:

 

Strategisk uddannelsesplan

Hvis virksomheden gerne vil have en overordnet plan for hvilke kompetencer og uddannelser, der skal til, for at I er rustet i forhold til jeres strategi, så er der brug for en strategisk uddannelsesplan.

Læs mere om strategisk uddannelsesplan her.

 

Service-check af uddannelser

Hvis I vil have tjek på de aktuelle uddannelsesbehov i forhold til jeres nuværende opgaver, så er et service-check af jeres uddannelser relevant.

Det giver et grundlag for at vurdere, hvilke af de nuværende uddannelser, der er need-to-have, hvad der er nice-to-have og hvad der måske kan undværes.

Læs mere om "Service-check af uddannelser" her.

 

Find en uddannelsesleverandør

Hvis I ønsker hjælp til at finde den rette leverandør til kendte uddannelsesbehov, så kan vi bidrage med dét. Uddannelsesmarkedet kan godt være broget og svært at få overblik over: Hvad kan de forskellige leverandører? Hvilke løn-refusionsmuligheder findes osv.?

Vi hjælper med at finde den rigtige leverandør, så pris og kvalitet optimeres ud fra jeres behov.

Læs mere om "Find en uddannelsesleverandør" her.

 

Lej en uddannelseschef

I mange virksomheder er der ikke brug for en uddannelseschef hele tiden - eller på fuld tid.

Hvis I har brug for en dedikeret uddannelsesekspert i en kortere periode eller i begrænset omfang, så kan I "leje" en uddannelseschef til at løse jeres uddannelsesopgaver. Læs mere her.