Find en uddannelsesleverandør

Find en uddannelsesleverandør

 

I mange virksomheder og organisationer har man en tradition for faste samarbejdspartnere til at gennemføre kurser og uddannelser.

Det kan der være mange gode grunde til. En af dem er, at leverandøren er kommet til at kende virksomheden og dens kultur rigtig godt – og derfor kan sætte uddannelsernes emner ind i den rette sammenhæng.

 

Men hvad når I står overfor nye uddannelsesbehov – eller gerne vil have friske øjne på, hvordan uddannelser kan gennemføres på andre måder? I disse tilfælde er det relevant at se, hvilke muligheder, der ellers er på "uddannelses-markedet". Og dét marked kan godt opleves som broget og vanskeligt at overskue med en mangfoldighed af store og små, private og offentlige uddannelsesfirmaer.

Hvem er gode og hvem er rigtig gode? Hvilke uddannelsesformer findes der på området? Skal uddannelserne være kompetencegivende? Og hvordan med reglerne for godtgørelse, refusion eller anden form for økonomisk tilskud?

 

Måske har I ikke tid eller ressourcer til at undersøge markedet eller tilskudsmulighederne til bunds – og det kan godt forekomme noget uoverskueligt.

 

Vi kan hjælpe med at gøre dette arbejde for jer, ud fra de ønsker om pris og kvalitet I har.

Det giver jer et godt grundlag for at træffe beslutning om, hvordan jeres uddannelsesaktiviteter kan gennemføres og af hvem.

 

På baggrund af mange år i uddannelses-branchen og samarbejde med både private og offentlige udbydere, har uddannelseschefen.dk et solidt kendskab til markedet og de muligheder, der findes.

Det stiller vi til jeres rådighed, hvis I ønsker hjælp til at finde den rette uddannelsesleverandør.

- plan i jeres uddannelse

Uddannelseschefen.dk